Retourbeleid

Voor voedingsmiddelen geldt het herroepingsrecht niet. Deze kunnen niet geretourneerd worden.

Voor voedingsmiddelen geldt het herroepingsrecht niet omdat voedingsmiddelen een beperkte houdbaarheid hebben en omwille van de garantie op hygiëne en juiste bewaaromstandigheden.

Wij garanderen u dan ook dat u nooit voedingsmiddelen zal toegestuurd krijgen die werden geretourneerd door andere klanten.

Voor niet-voeding heeft u het recht uw aankoop tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U dient ons binnen de 14 dagen na ontvangst van de bestelling schriftelijk (via post of e-mail naar info@tescitea.be) op de hoogte te brengen van deze beslissing, en vervolgens de producten, binnen de 14 dagen te retourneren.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan TesciTea geretourneerd moeten worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

De kosten voor de retour zijn voor uw eigen rekening. U kan deze kosten vermijden door het order te retourneren in de winkel tijdens de openingsuren.

Als geretourneerde artikelen niet meer in de staat zijn zoals ze oorspronkelijk werden verstuurd, zal TesciTea een waardevermindering op de retour berekenen en toepassen. Slechts een deel van het orderbedrag zal dan worden terugbetaald.

Wilt u een pakje terugzenden, mag dat met eender welke pakjesdienst zoals bvb Kiala, BPost of PostNL.

Retour adres :

TesciTea

Blauwstraat 80, bus 2

2850 Boom

Belgie

Wilt u terugzenden via Kiala, kies dan Kiala punt TEXACO REET (TEXACO, Molenstraat 214, 2840 Reet, België)(K00761).